Leerlingen

Extra hulp

De docenten van Veurs Voorburg willen dat je zo goed mogelijke resultaten haalt! Ook willen ze dat dat lukt op een plezierige, maar vooral ook duidelijke wijze!
Daarom worden de lessen en de opdrachten zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk gegeven en besproken en wordt er, als dat nodig is, altijd extra uitleg aan je gegeven! 


Lees verder

Magister

Magister is een administratie- en communicatiesysteem voor scholen. Met dit systeem volgt de school hoe het gaat met iedere leerling op school. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen via Magister de gegevens van hun kind inzien. Het gaat om zaken als aanwezigheid, cijfers, programma van toetsing en afsluiting (pta) en het lesrooster. Ouder(s)/verzorger(s) krijgen van de school inloggevens voor toegang tot de gegevens. Inloggen kan door door op het pictogram in de menubalk, bovenaan, te klikken. Of hier.

Internet protocol

Internet is een informatiebron en een communicatiemiddel. Het is een onderdeel geworden van de lesprogramma’s van onze school. Op Veurs Voorburg willen we dat het gebruikt wordt, op een manier die veilig en respectvol is voor iedereen.

Privacy

Om voor financiering door het Ministerie van Onderwijs in aanmerking te komen moet de school voldoen aan bepaalde voorwaarden. Hiervoor is het noodzakelijk dat de school beschikt over een aantal persoonsgegevens van zowel de leerlingen als de ouder(s)/verzorger(s). Deze persoonsgegevens kunnen alleen aan derden verstrekt worden met instemming van de leerling en/of de ouder(s)/verzorger(s), dan wel op basis van een bevoegdheid of plicht opgenomen in een wettelijke regeling.


Lees verder

Vertrouwenspersonen

Onze vertrouwenspersonen zijn personeelsleden van de school aan wie men vertrouwelijke zaken kwijt kan.
Onze school heeft twee vertrouwenspersonen.Annette Post
pst@veursvoorburg.nl


Alexander Voorvelt
vvl@veursvoorburg.nl


Lees verder

Bekijkjetoekomstnu.nl

Wat is bekijkjetoekomstnu.nl? Deze website is een initiatief van gemeenten in de regio Haaglanden. De site biedt jongeren hulp bij het kiezen van een beroep, opleiding en stage. Door middel van vier stappen zien jongeren welke opleidingen en beroepen bij hun passen. Ze kunnen vervolgens bekijken welke opleiding ze moeten volgen om later een bepaald beroep te kunnen uitvoeren. Daarnaast laat de website zien welke onderwijsinstellingen de benodigde opleiding aanbieden.

Fotoalbum

Diploma-uitreiking 2017

Fotoalbum archief  ➞