f Veurs Voorburg
Copyright Atelier Pro

NIEUWBOUW VEURS VOORBURG

Vanaf augustus 2022 zijn we het nieuwe schooljaar gestart in onze schitterende nieuwbouw aan de Delflandlaan in Voorburg.
Het nieuwe gebouw is een duurzaam en eigentijds thuis voor onze school, waar leerlingen en personeel trots op kunnen zijn.
Het binnenklimaat voldoet aan hoge eisen op het gebied van ventilatie, daglicht en akoestiek, volgens de richtlijnen van het programma ‘Frisse Scholen’.
De maximale capaciteit is 400 leerlingen en het gebouw beschikt over diverse praktijklokalen, een wijkrestaurant en winkel, en een inpandige gymzaal. De centrale aula en pauzeruimte, in het hart van de school, is direct verbonden met het schoolplein.

 

BEKIJK DE NIEUWBOUW DOOR MIDDEL VAN ONZE 360-TOUR

Je kunt alvast een kijkje nemen in onze nieuwbouw. Klik daarvoor op deze link naar 360-tour. Wanneer je in het bezit bent van een mobiele telefoon en een VR-bril kun je de nieuwbouw in 360 graden bekijken. Klik dan nadat je bent doorgelinkt op op het VR-bril icoontje:INFORMATIE

Overall Projectplanning

De heiwerkzaamheden starten eind februari 2021. Rond de zomervakantie 2021 zal het hoogste punt worden bereikt. Vanaf oktober is het gebouw wind- en waterdicht en wordt gestart met de afbouw. De oplevering van het werk staat gepland op 8 april 2022, waarna de inhuizing van meubilair kan beginnen. Veurs Voorburg kan vervolgens schooljaar 2022-2023 starten in het nieuwe gebouw.

Realisatie

Stichting Scholengroep Spinoza, het schoolbestuur waar Veurs Voorburg onder valt, realiseert in samenspraak met gemeente Leidschendam-Voorburg de nieuwbouw voor de school. Het gebouw is ontworpen door een ontwerpteam onder leiding van Atelier Pro Architekten en wordt gerealiseerd door bouwkundig aannemer Capelse Streekbouw BV en installateurs BRI Elektrotechniek BV en InnQ Installaties BV.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.CONTACT
Veurs Voorburg
Delflandlaan 4 | 2273 CS Voorburg

t 070 - 419 92 00
e info@veursvoorburg.nl

  

fiets en ov
De school is goed bereikbaar met de fiets en het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. De school ligt op vijf minuten lopen vanaf Station Voorburg
't Loo.

snel zoeken
aanmelden
downloads
groep 8
vakanties

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
Veurs Voorburg en François Vatel werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© Veurs Voorburg 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties