f Veurs Voorburg

// ACTUEEL

Verhuisverhalen

28 september 2022

‘Hoe goed je het ook voorbereidt, bij een verhuizing kom je altijd voor onverwachte situaties te staan’, weten Willemijn Polders van Scholengroep Spinoza en Remy Merian van Veurs Voorburg. Met UTS Van der Geest hebben zij de verhuizing van de vmbo-school tot een goed einde weten te brengen.

Plannen voor een nieuw pand voor de school aan de Van Horvettestraat waren er al meer dan tien jaar. Deze zomer werd na twee jaar bouwen een nagelnieuw pand aan de Delflandlaan opgeleverd. Hoewel het volledig werd voorzien van nieuw meubilair, bleef er genoeg te verhuizen over. Facilitair adviseur Willemijn Polders schakelde er na het offertetraject Van der Geest voor in, vanwege haar goede ervaringen bij een eerdere werkgever.

Handyman
Professioneel en kundig, noemt ze het bedrijf. “Ze doen daadwerkelijk wat ze zeggen te zullen doen. Ik hoefde nooit achter ze aan te lopen om ze hun afspraken te laten nakomen.” Op basis van de voorlichting vooraf en een document dat ze van Van der Geest kreeg, stelde ze een verhuisinstructie op, die ze aan het hele schoolteam presenteerde. De school boekte behalve een ‘blik’ verhuizers, ook de inpakservice, een gespecialiseerd ICT-team en een handyman van Van der Geest. 

Kleioven
Een zware kleioven uit een van de lokalen voor beeldende vorming, bleek een maatje te groot. Daarvoor regelde Van der Geest een gespecialiseerd bedrijf, dat het gevaarte het nieuwe pand in heeft getakeld.   

‘Niet lullen maar poetsen’
Op de verhuisdagen was het conciërge/onderwijsassistent Remy Merian die ‘op de vloer’ met de verhuizers aan de slag ging. Een zeer positieve ervaring, vond hij het. “”Voor ik het wist ‘vlogen’ de dozen van links naar rechts, ik hoefde ze niks te zeggen. Die ‘niet-lullen-maar-poetsenmentaliteit’ kan ik als Rotterdammer erg waarderen.”

 CONTACT
Veurs Voorburg
Delflandlaan 4 | 2273 CS Voorburg

t 070 - 419 92 00
e info@veursvoorburg.nl

  

fiets en ov
De school is goed bereikbaar met de fiets en het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. De school ligt op vijf minuten lopen vanaf Station Voorburg
't Loo.

snel zoeken
aanmelden
downloads
groep 8
vakanties

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
Veurs Voorburg en François Vatel werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© Veurs Voorburg 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties